RRETH CASTLE HOTEL

Destinacioni Perfekt

I vendosur në Ksamil, 5 km larg Parkut Kombëtar të Butrintit, Hotel Castle ofron pamje te mrekullueshme nga tarraca, restorant me ushqime të shijshme e të freskëta, parkim privat falas, Wifi dhe një sërë komoditetesh të tjera. Çdo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar televizor, tharëse flokësh, banjo, ballkon, dush, peshqira etj.

Recepsioni i hapur 24 orë do t’ju ndihmojë për çdo kërkesë. Ekskursione të ndryshme organizohen në hotel, si psh në Liqenin e Butrintit.

RRETH CASTLE HOTEL

Hotel Castle Ksamil

I vendosur në Ksamil, 5 km larg Parkut Kombëtar të Butrintit, Hotel Castle ofron pamje te mrekullueshme nga tarraca, restorant me ushqime të shijshme e të freskëta, parkim privat falas, Wifi dhe një sërë komoditetesh të tjera. Çdo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar televizor, tharëse flokësh, banjo, ballkon, dush, peshqira etj.

Recepsioni i hapur 24 orë do t’ju ndihmojë për çdo kërkesë. Ekskursione të ndryshme organizohen në hotel, si psh në Liqenin e Butrintit.

AKOMODIMI

DHOMAT TONA

SHËRBIMET QË OFROJMË

null

WIFI FALAS

null

AJËR I KONDICIONUAR

null

DHOMA FAMILJARE

null

PARKIM FALAS

Hotel Castle

REZERVONI DHOMËN TUAJ TANI