APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI

Apartament me tri dhoma, i përshtatshëm për të akomoduar deri në gjashtë persona. Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh. 

L

E

H

T

Ë

S

I

R

A

null

Ajër i Kondicionuar

null

Dush

null

TV

null

Tharëse flokësh

null

Ballkon

null

Artikuj tualeti

null

Rrjetë për mushkonjat

null

Peshqira

LEHTËSIRA