BAR & RESTORANT

Ejani në restorantin tonë dhe shijoni ushqimet e shijshme dhe të freskëta. Ne ju ofrojmë fruta deti, ushqime tradicionale të zonës si dhe kuzhine mesdhetare, të gjitha të përgatitura dhe shërbyera nga një staf profesionistësh. Gjithashtu mund tëshijoni koktejin, verën apo pijen tuaj të preferuar, ndërkohë që admironi bregdetin e Ksamilit.

BAR & RESTORANT

Ejani në restorantin tonë dhe shijoni ushqimet e shijshme dhe të freskëta. Ne ju ofrojmë fruta deti, ushqime tradicionale të zonës si dhe kuzhine mesdhetare, të gjitha të përgatitura dhe shërbyera nga një staf profesionistësh. Gjithashtu mund tëshijoni koktejin, verën apo pijen tuaj të preferuar, ndërkohë që admironi bregdetin e Ksamilit.