DHOMË TRESHE ME PAMJE NGA DETI

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh. Kjo dhomë është e përshtatshme për  tre persona.

KATËRSHE ME PAMJE NGA DETI

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh. Kjo dhomë është e përshtatshme për katër persona.

DHOMË DOPIO ME PAMJE NGA DETI

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona.

DHOMË DOPIO

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona.

DHOMË KATËRSHE

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh. Kjo dhomë është e përshtatshme për katër persona.

DHOMË DYSHE

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona.

APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI

Apartament me tri dhoma, i përshtatshëm për të akomoduar deri në gjashtë persona. Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh.

KATËRSHE ME PAMJE NGA DETI

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh.

DHOMË DOPIO

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh.

DHOMË KATËRSHE

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh.

DOPIO ME PAMJE NGA DETI

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh.

APARTAMENT ME PAMJE NGA DETI

Apartament me tri dhoma, i përshtatshëm për 6 persona. Secila dhomë është e pajisur me TV dhe ajër të kondicionuar.

DHOMË DYSHE

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh.

TRESHE ME PAMJE NGA DETI

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh.