DHOMË DYSHE

Dhomë e bollshme dhe e rehatshme . Secila dhomë është e pajisur me TV, ajër të kondicionuar , dush dhe tharëse flokësh. Kjo dhomë është e përshtatshme për dy persona. 

L

E

H

T

Ë

S

I

R

A

null

Ajër i Kondicionuar

null

Dush

null

TV

null

Tharëse flokësh

null

Ballkon

null

Artikuj tualeti

null

Rrjetë për mushkonjat

null

Peshqira

LEHTËSIRA